Steeds meer consumenten vergelijken diensten en producten online. Van verzekeringen tot energieleveranciers en andere diensten. Een nieuwe contract kan je vaak gemakkelijk online aanvragen. Juist het gemak daarvan zorgt ervoor dat steeds meer consumenten online vergelijken. Toch zijn er nog steeds consumenten die dat veel liever telefonisch doen. En juist dat hoeft lang niet altijd even handig te zijn als voorheen. Zodra je met de sales-afdeling van een provider doorverbonden bent, kan het gemakkelijk zijn om overgehaald te worden. Hierdoor kan je misschien een betere deal ergens anders mislopen. Het antwoord daarop is om alle deals in 1 keer te vergelijken. Je alles-in-1 pakket vergelijken kan hierdoor een stuk eenvoudiger worden. In plaats van alle providers apart afbellen. Doe je het nu gemakkelijk in 1 keer online.

Alles-in-1 pakket vergelijken zonder gedoe

Onder een klein groepje bezoekers namen wij de proef op de som. En wat blijkt? Veel consumenten die online vergelijken bellen nog eerst even de provider. Dat werd het meest gedaan om nog eerst eventjes te onderhandelen. Er werd dan bijvoorbeeld gevraagd naar welkomstcadeaus, lagere tarieven, gratis installatiemonteur, gratis Netflix, gratis digitale zenders en andere gratis cadeautjes. Het meest werd er gevraagd naar lagere tarieven voor de eerste maanden en gratis welkomstcadeaus. Ook werd er vaak nog even eerst een zoekopdracht tussendoor gedaan zoals KPN aanbieding, KPN gratis kado, Ziggo aanbieding, Ziggo gratis cadeau enzovoorts. Het proces vanaf het moment van vergelijken tot het daadwerkelijke moment van aanvragen, verliep via verschillende kanalen. Toch kan het veel makkelijker. Vergelijken loont. En al helemaal als je in 1 keer ziet welke cadeaus je erbij kunt krijgen.

Direct via deze pagina je alles-in-1 pakket vergelijken en alle welkomstcadeaus checken.

Alles-in-1 pakketten providers vergelijken

Het meest opvallend is dat veel consumenten eerst nog even de provider bellen. Je kan namelijk gemakkelijk online zien welke lopende acties er momenteel zijn. Toch hadden veel consumenten het gevoel dat zij de provider zover konden krijgen om nog een extra cadeautje erbij te doen. Vaak waren dat gewoon de acties waar je toch al van kon profiteren. Alle acties die namelijk telefonisch werden aangeboden waren ook gewoon online af te sluiten. De beller kreeg dus eigenlijk alleen het gevoel dat zij in controle waren. En dat zij die leuke actie helemaal zelf voor elkaar hadden gekregen. Direct je alles-in-1 pakket vergelijken zonder gedoe? Direct zien welke acties alle providers nu meteen aanbieden?

Check het op alles-in-1 pakket vergelijken en profiteer volop.