Iedereen heeft er wel eens over nagedacht om over te stappen. Toch zijn er nog veel consumenten die gewoonweg niet overstappen. Speciaal voor zulke consumenten – en ook zakelijke gebruikers – hebben wij nu een cashback actie. Doe de postcodecheck en bekijk meteen hoeveel jij kunt besparen. Als je via VBEL.NL besluit over te stappen, dan ontvang je een aantrekkelijk geldbedrag cadeau. Namelijk. Tot €250 cashback bij overstappen van energieleverancier. In combinatie met je besparing, kan het al gauw oplopen tot soms wel meer dan €500. Vergelijk en check gewoon even zelf.

Ontvang direct tot €250 gratis via deze pagina >>

Besparen en overstappen van energieleverancier

Het hangt van verschillende factoren af hoeveel jij precies kunt besparen. Aan de hand van een snelle rekenvoorbeeld kun je achterhalen wat je exacte besparing zal zijn. Stel dat je nu een totaalbedrag van €2220 per jaar hebt voor gas (m3) en stroom(kWh). Dat komt neer op een totaalbedrag van €185 per maand. Nadat je via onze website een vergelijking hebt gedaan, zie je direct een handige overzicht met duidelijk aangegeven bedragen. Je kunt veel geld besparen als je overstapt. De goedkoopste energieleverancier kan een totaalbedrag van bijvoorbeeld €125 per maand aanbieden. Dat komt dan neer op een totaalbedrag van €1500 per jaar. Door simpelweg over te stappen bespaar je dus €720 per jaar. In combinatie met een cashback actie heb je dan bijna €1000 bespaard. Dat is een winstgevende besparing voor jezelf en eventueel je bedrijf.

Tot €250 cashback bij overstappen van energieleverancier

Probleemloos overstappen naar een goedkopere energieleverancier

Wil jij ook probleemloos overstappen? Maak dan gebruik van een overstapservice. De energieleveranciers waar wij mee samenwerken regelen de overstap. Dat wordt kosteloos voor je geregeld. Zonder dat je er zelf wat voor hoeft te doen. Geef simpelweg aan dat je oude contract opgezegd moet worden. De overstap wordt dan compleet van A-tot-Z voor je geregeld. Dat is wel zo handig. Je weet dan ook 100% zeker dat je geen gedoe zal hebben met dubbele nota’s. Tegenwoordig kan je ook veel makkelijker overstappen dan in het verleden. Zodra je eerste jaarcontract is verlopen, kan je dagelijks je energiecontract opzeggen. Het enige waar je nog wel rekening mee moet houden, is een eventuele opzegtermijn. Doorgaans is dat een periode van één maand. Laat je nieuwe energiecontract dus minimaal een maand in de toekomst ingaan. Ook direct profiteren van tot €250 cashback bij overstappen van energieleverancier? Check het simpel en snel via VBEL.NL. Geef aan dat de overstap voor je geregeld moet worden. En je weet zeker dat je zonder gedoe honderden euro’s per jaar zult besparen.

Ontvang direct tot €250 gratis via deze pagina >>