Verwijzingen via VBEL.NL

Alle producten en diensten worden aangevraagd via de website van aangesloten adverteerders. De adverteerder kan het best helpen met problemen, klachten en opmerkingen over het product of dienst welke is aangegaan. VBEL.NL doet uitsluitend verwijzingen op basis van informatie die beschikbaar is gemaakt door adverteerders en het publisher netwerk waarbij adverteerders zijn aangesloten. Het netwerk maakt verschillende middelen beschikbaar welke in samenhang met informatie van de adverteerder getoond wordt op de website. Wij hebben hier geen invloed op. Alle vragen hierover kunnen het best gesteld worden aan desbetreffend adverteerder.

Tarieven en premies

Via VBEL.NL kun je verschillende diensten en verzekeringen vergelijken. De premies bereken je zelf. Behalve als er anders staat aangegeven. Alle bedragen die wij tonen zijn verkregen via de website van adverteerders. Met uitsluiting van de autoverzekering premies. Deze zijn berekend met voertuiggegevens van een Citroen C4 Picasso uit 2015 met 10 schadevrije jaren. Hierbij is gekozen voor een WA autoverzekering met eventueel een collectief premievoordeel via de werkgever. De getoonde bedragen zijn dus uitsluitend op basis van bovenstaande voertuiggegevens. Het werkelijke bedrag van de uiteindelijke autoverzekering premie wordt berekend op basis van voertuiggegevens van aanvrager. Premiebedragen getoond door de verzekeraar zijn vooraanstaand.

VBEL.NL nieuwsbrief en aanbod op maat

Via VBEL.NL is er de mogelijkheid om je aan te melden voor een aanbod op maat en actueel nieuws + bespaartips. Er kan op elk gewenst moment een afmelding gedaan worden. Er is op geen enkele wijze sprake van een verplichting. Bezoekers hoeven zich dus niet eerst in te schrijven alvorens gebruik te kunnen maken van VBEL.NL. Het aanbod op maat is uitsluitend op basis van hulpmiddelen welke reeds aanwezig zijn op de site. Dit betekent dat wij doorlinken naar pagina’s waarop de bezoeker zelf zijn/haar gegevens invoert. VBEL.NL zal op geen enkele wijze gebruik maken van bezoekersgegevens en deze dus ook nooit vragen of kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een premieberekening. Het enige wat wij na een aanmelding hebben is het e-mailadres van aanmelder. Deze kan zich op elk moment – gemakkelijk en snel – afmelden. Vragen? VBEL.NL helpt graag!

VBEL.NL - Disclaimer