Op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland? Zoek niet verder. De goedkoopste alles in 1 aanbieder heb je – op moment van schrijven – voor minder dan 3 tientjes per maand. Met een razendsnelle internetverbinding van 100Mbit/s. Check het gewoon zelf. Daarnaast is het – afhankelijk van je wensen – eventjes goed vergelijken wat je precies wilt. Heb je een extra zenderpakket nodig met daarin bijvoorbeeld: Baby TV? Vink het gewoon aan. Of, kijk je toch niet zoveel TV en wil je liever een alles in 1 aanbieder met minder TV zenders? Ook dat kan je gemakkelijk online vergelijken.

Check het gewoon zelf: Goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland >>

Goedkoopste alles in 1 pakket Nederland

Overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland

De meeste providers zijn enorm blij met de gemiddelde klant. De gemiddelde klant – namelijk – is: slapende klant. Slapende klanten stappen niet over. En slapende klanten willen hun alles in 1 pakket het liefst laten zoals het is. Ben jij een slapende klant? Dat is jammer. Je kunt namelijk heel simpel enorm veel geld besparen. Op jaarbasis kan dat zelfs oplopen tot een mooi bedrag. Stop dat bedrag een paar jaar achtereen in een potje en tel uit je winst. Stel, je betaalt nu €70 per maand voor je alles in 1 pakket. Per jaar komt dat uit op een totaalbedrag van €840 inclusief BTW. Als je overstapt naar het goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland, betaal je slechts €30 euro per maand voor internet, telefonie en digitale TV. Dat is meer dan de helft minder. Op jaarbasis komt dat neer op een totaalbedrag van €360 inclusief BTW. Dat is bijna €500 euro per jaar minder. En dat voor exact hetzelfde. Je internet, telefonie en digitale TV kan gewoon veel goedkoper.

Ongeloofwaardig? Check het hier gewoon zelf >>

Goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland

Kies zonder gedoe voor het goedkoopste alles in 1 pakket

Waarom stappen dan toch zoveel klanten niet over, zelfs als ze weten dat ze mogelijk wel €500 per jaar kunnen besparen? Overstapstress. Het geeft volgens sommigen gewoon een hoop gedoe. Weer anderen zeggen dat je met dubbele nota’s achterblijft en de aanbieder lacht zich een aap. Klinkklare onzin. Er zijn namelijk verschillende regels waardoor de consument is beschermd. Mede aangezet door het ministerie van Economische Zaken (EZ) en ACM (Autoriteit Consument & Markt). Hoe kan het dan toch dat sommige klanten met dubbele nota’s zitten? Dat komt doordat zo’n klant nog in een contracttermijn zit. Als je in het eerste jaarcontract zit, dan kan je simpelweg niet overstappen. Zodra het eerste jaarcontract wel is verlopen, mag je op ieder moment opzeggen. Je hebt dan alleen nog wel een opzegtermijn van 1 maand. Als je dus vandaag je contract opzegt, dan kan je een nieuwe alles in 1 pakket laten ingaan op een datum precies één maand vanaf nu. Bovendien hebben de meeste providers een overstapservice. Geef tijdens het aanvragen door dat je gebruik wilt maken van deze service. Je nieuwe alles in 1 aanbieder zegt je oude contract dan voor je op. Je wordt dus kosteloos geholpen bij het opzeggen van je oude alles in 1 contract. Kies dus vandaag nog voor het goedkoopste alles in 1 pakket van Nederland en laat je oude contract probleemloos opzeggen.