Er gaat veel veranderen bij de meeste zorgverzekeraars. In 2017 betalen dan ook bijna alle Nederlanders een hogere zorgpremie. De meeste zorgverzekeraars hebben namelijk allemaal de zorgpremie verhoogd. Er zit hier en daar een verschil in de prijzen. Maar het komt er op neer dat bijna alle zorgpremies omhoog gaan. Het is daardoor ongebruikelijk druk op verschillende vergelijkingssites. Door de forse stijging van de zorgpremies zijn er namelijk veel meer overstappers dan gebruikelijk. Doorgaans stappen de meeste consumenten tussen kerst en oud-en-nieuw over. Ondanks dat is het – onder meer door enorme premiestijgingen – een tsunami van overstappers. Ben jij al overgestapt? Welke aanbieder heb je gekozen en waarom? En welke aanbieder heeft überhaupt de goedkoopste zorgverzekering 2017?

Goedkoopste zorgverzekering 2017

Wat is de goedkoopste zorgverzekering in 2017

Het is zeker dat bijna alle zorgpremies in 2017 stijgen. Er zit echter wel een verschil in de prijsstijgingen. Sommige verzekeraars verhogen de premie met maar enkele euro’s extra per maand. Terwijl andere zorgverzekeraars juist een maximale verhoging doorvoeren. Voor veel Nederlanders betekent dat een stijging van meer dan €10 extra per maand. Gezinnen die geen zorgtoeslag ontvangen betalen in 2017 het meest aan zorgpremie. In sommige gevallen kan dat voor gezinnen zelfs een verhoging van meer dan €200 extra op jaarbasis zijn. Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering 2017 is dan geen moeilijke beslissing. Maar welke zorgverzekeraar heeft nou de goedkoopste zorgverzekering van 2017? Op dit moment is dat de zorgverzekering van Zekur. Je betaalt voor een basiszorgverzekering maar €92 per maand. Dat is inclusief het verplichte eigen risico van €385. Zodra je het eigen risico verhoogt naar €485 betaal je €88. En met het hoogste eigen risico van €885 betaal je nog maar €77 per maand voor je zorgverzekering. Dat is veel lager dan wat andere zorgverzekeraars aanbieden met het hoogste eigen risico ingesteld.

Hoe kies je de goedkoopste zorgverzekering 2017

Het is gemakkelijk de goedkoopste zorgverzekering 2017 te kiezen. Bereken via bovenstaande link je zorgverzekering premie bij Zekur. Je kan dan gemakkelijk checken welke zorgvorm het best bij je persoonlijke situatie past. Zet alles op een rij en check ook direct of je aanvullende dekkingen nodig hebt. Verwacht je geen zorg nodig te hebben in 2017? Een basiszorgverzekering zal dan voldoende zijn. Zodra je wel zorg nodig hebt kan het misschien wel handiger zijn om een restitutiepolis te kiezen. Het verschil tussen een natura- en restitutiepolis zit in de keuzevrijheid en vergoedingen. De zorgverzekeraar heeft contracten met verschillende zorgverleners. Zodra je kiest voor een restitutiepolis kan je ook naar alle zorgverleners die geen overeenkomst hebben met de zorgverzekeraar. Dat kan achteraf het verschil betekenen tussen een goedkope premie en de goedkoopste zorgverzekering 2017. Check op deze pagina alle verschillen tussen de natura- en restitutiepolis van Zekur.