Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Meer dan 500 euro per jaar minder betalen voor je alles in 1 pakket. En toch is het waar. Hoeveel betaal je nu per maand voor je alles in 1 pakket? Voor heel veel consumenten is dat best wel veel geld. De kosten kunnen soms zelfs tot wel meer dan €800 per jaar oplopen. Dat is gewoon belachelijk duur. tegenwoordig kan dat veel goedkoper. Je alles in 1 pakket hoeft niet duur te zijn. Je moet er alleen wel even voor gaan zitten. En juist daar hebben de meeste consumenten totaal geen trek in. Toch kan het wel lonend zijn. En zeg nou zelf. Als iemand je €500 euro zou aanbieden. Zou je het dan aannemen? Juist. Natuurlijk wel. Iedereen houdt van geld. En daarom is nu het juiste moment om even rustig te blijven zitten. Check gewoon nu meteen hoeveel je kunt besparen. En stap gewoon over. Maak je geen zorgen. Waar maak jij je eigenlijk zorgen over? Gebruik gewoon de overstapservice en pak die €500 welke je te veel heb betaald keihard terug.

Goedkoopste alles in 1 pakket Nederland

€500 per jaar minder betalen? Vergelijk de goedkoopste alles in 1 pakketten >>

Betaal je liever te veel voor je alles in 1 pakket?

Het is gewoon een feit. Iedereen kan meer dan 500 euro per jaar minder betalen voor je alles in 1 pakket. Hoe dat kan? Simpel. Marktwerking. Iedereen geniet graag van internet, telefonie en digitale televisie. De vraag is enorm. Eveneens het aanbod van providers. En juist daar zit het profijt voor de consument. Vergelijk meerdere alles in 1 pakketten en je zult zien dat het echt wel goedkoper kan. Tegenwoordig kan het zelfs voor minder dan 3 tientjes per maand. Super langzaam internet dan zeker, denk je vast. Nee hoor. Gewoon razendsnel internet van 100Mbit/s. Daar surf je iedere browser vliegensvlug mee in- en uit. Zonder gedoe internetten is wat iedereen wilt. Met zo’n snelle internetverbinding is dat gewoon een piece-of-cake. Bovendien geniet je van de beste TV zenders. En kan je desgewenst je pakket uitbreiden met extra diensten als: TV plus, Film1, Videoland unlimited en meer. Geen movie freak? Dan bel je toch gewoon lekker onbeperkt voor een vast bedrag per maand. Simpel. Kies gewoon of je dat op je mobiel of je vaste nummer wilt doen. Liever onbeperkt bellen naar het buitenland? Ook dat is gemakkelijk tegenwoordig. Je belt voor 1 vast bedrag per maand naar het buitenland. Wat wil je nog meer?

Meer dan 500 euro per jaar minder betalen voor je alles in 1 pakket

Veel minder betalen voor je alles in 1 pakket?

Iedereen zou het liefst minder willen betalen voor vaste lasten. Desondanks, het enige wat de meeste consumenten tegenhoudt, is er even rustig voor te zitten. Dat is het enige wat je hoeft te doen om vandaag nog meer dan 500 euro per jaar minder betalen voor je alles in 1 pakket. Je hoeft zelfs je oude contract niet zelf op te zeggen. Dat wordt kosteloos voor je gedaan. Wat houdt je nog tegen? Het beste wat je kan doen op dit moment is €500 voor jezelf regelen. VBEL helpt graag waar mogelijk dat te realiseren. Vergelijk, bespaar en lach! Je verdient het.