VBEL.NL

VBEL staat voor vergelijk, bespaar en lach. En is ontstaan uit het idee dat besparen bij iedereen een lach op het gezicht tevoorschijn tovert. Daar moet je natuurlijk wel eerst al je rekeningen van lopende verzekeringen, je energieleverancier en internetprovider voor vergelijken. Het kan zelfs enorm lonend zijn om dat ieder jaar weer te checken. Misschien kun je wel honderden euro’s besparen. Vergelijk en check het gewoon zelf. VBEL.NL regelt het voor iedereen die van geld houdt en graag meer wilt besparen. We helpen je bij het vergelijken van verzekeringen, energieleveranciers en internetproviders. Bovendien gaan we zelfs een stapje verder en maken het mogelijk dat je meerdere aanbieders in 1 keer onderling kunt vergelijken. Vergelijk, bespaar en lach! Simpel en snel via VBEL.NL.

Vergelijk, bespaar en lach!

Geld besparen is gewoon leuk. En wij vinden dat het niet al te moeilijk moet zijn om dat te kunnen doen. Via VBEL.NL kun je vrijblijvend checken of je geld kunt besparen op lopende verzekeringen zoals je auto- en zorgverzekering, je energiekosten en internet-, telefonie- en kabelaansluiting. Vul simpelweg een aantal gegevens in en je ziet meteen of het goedkoper kan.

Zodra het mogelijk is om over te stappen, is het handig om gebruik te maken van een opzegservice. Je nieuwe verzekeraar, energieleverancier en internetprovider helpen je graag met het probleemloos opzeggen van je oude contracten. Kom je er zelf even niet uit? Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag.

Vbel.nl - Over ons