Goedkoopste verzekeraars vergelijken

Gemakkelijk & snel vergelijken

Het is ieder jaar weer mogelijk om over te stappen naar een goedkopere zorgverzekeraar. Zorgverzekeraars geven netjes vooraf de nieuwe zorgpremies door. Je kunt dan eigenlijk direct al zien hoeveel je mogelijk bespaart als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Het is dus helemaal niet moeilijk om te besparen. En aan het einde van het jaar kun je weer lekker overstappen. Online kun je dat gemakkelijk zelf regelen. Bekijk simpelweg wat je nodig hebt en welke verzekeraar het best bij je persoonlijke situatie past. Geef een aantal gegevens door en binnen no-time heb je online de overstap gemaakt naar een betere, maar vooral ook goedkopere zorgaanbieder. Profiteer direct van de goedkoopste zorgpremies en lagere zorgkosten.

Bereken vanaf hier alle zorgkosten →

Goedkoopste zorgpremies

Je kunt op verschillende manieren profiteren van een goedkopere zorgpremie. Je kan ten eerste je eigen bijdrage iets hoger instellen, waardoor je automatisch ook een lager premiebedrag per maand zal moeten betalen. Of je kunt simpelweg overstappen naar een goedkopere zorgverzekeraar. Hierdoor betaal je iets minder en je zit dan ook niet met een hogere eigen bijdrage. Een combinatie van beiden (overstappen naar een goedkopere verzekeraar plus je eigen bijdrage hoger instellen) zou het meest ideaal zijn. Maar het is gewoon niet handig als je dit bedrag niet klaar hebt liggen als je juist wel zorg nodig hebt. Je eigen bijdrage kun je flexibel instellen. Maar het is raadzaam om dat alleen op een hoger bedrag te zetten als je het ook daadwerkelijk kunt permitteren. Het is wel handig om te kunnen profiteren van een lagere zorgpremie.

Zorgeloos overstappen

Sommige consumenten willen heel graag overstappen. Of het nou gaat om verzekeringen, energie of om hun internetabonnement, ze blijven toch gewoon bij het oude. Dat komt meestal omdat er vaak wordt gedacht dat overstappen alleen problemen met zich meebrengt. Er zijn zat voorbeelden waardoor dat soms ook waar blijkt te zijn. Toch hoeft het niet altijd zo te zijn. Vooral bij het overstappen van zorgverzekeraar. Zeg simpelweg voor het eind van het jaar je zorgpolis op. En je weet zeker dat je geen problemen hebt bij het overstappen. Het is dan wel van belang dat je zo snel mogelijk een nieuwe zorgverzekering afsluit. In Nederland is het wettelijk verplicht om ten minste een basis zorgverzekering te hebben. Je kunt anders een boete riskeren voor het onverzekerd zijn. Bekijk hierboven welke zorgverzekeraar het best bij je past en profiteer van de laagste zorgpremies.

Direct besparen

Besparen is makkelijk. Kijk hierboven welke zorgaanbieders het best bij je passen en welke zorgpremie het meest oplevert. Soms kun je flink besparen. Voer hierboven een aantal gegevens in en je ziet gelijk hoeveel je per maand aan zorgpremie moet betalen. Besparen op je zorgpremie kan ook als je flexibel een eigen polis samenstelt. Je kiest dan alleen zorg welke je daadwerkelijk nodig hebt. Het heeft bijvoorbeeld helemaal geen zin om fysio in je pakket te hebben als je dat toch niet zal gebruiken. Je kunt dan extra geld besparen als je flexibel je eigen polis mag samenstellen. Via VBEL.NL kan je gemakkelijk en snel veel geld besparen.

Vergelijk, bespaar en lach

VBEL.NL helpt je bij het vinden van de goedkoopste zorgverzekering. We hebben een aantal van de beste zorgverzekeraars voor je op een rij gezet. Check hierboven welke verzekeraar het best is voor je portemonnee en profiteer van een lagere zorgpremie. Bij het overstappen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een opzegservice. Dit komt er eigenlijk op neer dat je de nieuwe verzekeraar opdraagt om je oude polis op te zeggen. Hierdoor weet je dat je zorgeloos overstapt zonder dat je achteraf allerlei nare verrassingen hebt. Overstappen en profiteren van de goedkoopste zorgverzekering wordt zo een stuk makkelijker. Check het gewoon zelf en vergelijk direct de goedkoopste zorgverzekeringen.

Alle verzekeraars vergelijken