De meeste providers bieden de mogelijkheid om ook een zakelijk internetpakket aan te vragen. Het kan dan gaan om zakelijke internetpakketten via de kabel of over een supersnelle glasvezelverbinding. Maar wat biedt zakelijk internet nou precies. En waarom zou je duurder betalen als je gewoon een goedkope alles-in-1 pakket kan afsluiten? Het antwoord is heel simpel. De meeste ondernemers hebben zakelijk gewoon meer opties nodig voor het bedrijf dan je met een privé verbinding voor elkaar kunt krijgen. Het verschil in mogelijkheden is dan ook één van de hoofdredenen dat het prijsverschil zo opmerkelijk is.

Mogelijkheden zakelijk internet

Zakelijke gebruikers stellen nou eenmaal meer eisen aan het internet. Er moet een gegarandeerde uptime zijn zodat iedereen binnen het bedrijf probleemlees kan internetten. Bedrijven zijn nu eenmaal veel meer afhankelijk van het internet. Daarom biedt een zakelijke internetverbinding een optimaal uitkomst. De mogelijkheden tussen zakelijk- en privé internet verschillen enorm. Hoofdreden om zakelijk internet te kiezen is vaak een gegarandeerd uptime. Dat is een enorm zakelijk voordeel. Deze gegarandeerde uptime wordt vaak vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). De verbinding wordt proactief gemonitord en storingen worden 24/7 zo snel mogelijk verholpen.

Zakelijk pinnen en alarm

Zakelijk internet biedt bovendien direct de voordelen om je eigen pinterminal(s) aan te sluiten op het modem. Daardoor heb je geen aparte telefoonlijn meer nodig. Ook je eigen alarmdiensten behoren tot de mogelijkheden, waardoor je dat eveneens niet meer via een aparte telefoonlijn hoeft te regelen. Al het pinverkeer en de alarmering wordt geregeld op basis van een eigen vast IP adres. Extra voordeel is bovendien dat je met zakelijk internet juist meer vaste IP-adressen hebt.

Zakelijk internet via de kabel of glasvezel

Betrouwbaar en supersnel. Dat zijn de sleutelwoorden van zakelijk internet. Ziggo biedt super-voordelige zakelijke internetpakketten met een gigantische snelheid en uptime garantie. Met deze internetpakketten heb je een compleet internet- en telefonieoplossing die ideaal is voor ZZP’ers en het MKB. Voor zakelijk glasvezel is juist KPN het antwoord. Met een gratis overstapadviseur en monteur is je zakelijk glasvezelpakket gemakkelijker geregeld dan je denkt. Of je nou via de kabel of glasvezel – zakelijke internetpakketten kiest, je krijgt altijd hulp bij het overstappen en aansluiten van je nieuwe installatie. Check zakelijk internet van Ziggo en KPN via deze pagina.