Ziggo is één van de beste internetproviders van Nederland. Dat komt onder meer door de kwaliteit van een stabiel en veilig netwerk, een uitstekende klantenservice en natuurlijk de handige Ziggo winkels. En kwaliteit mag vanzelfsprekend wel wat kosten natuurlijk. Juist daarom worden de diensten van Ziggo niet direct als één van de goedkoopste onderstreept.  Volgens velen is Ziggo – in vergelijking met andere alles in 1 aanbieders – zelfs een tikkeltje aan de dure kant. Ziggo geeft aan dat er jaarlijks gecheckt wordt of een prijsaanpassing nodig zal zijn. De vraag naar steeds sneller internet neemt voortdurend toe. Prijsaanpassingen zijn dan logischerwijs het gevolg. Maar zijn zulke prijsaanpassingen daadwerkelijk nodig? Kunnen de prijzen niet gewoon hetzelfde blijven? Of sterker nog, waarom niet gewoon alle klanten een prijsverlaging aanbieden?

Ziggo netwerk stabiel en veilig houden

Dat komt doordat de kosten om het netwerk veilig en stabiel te houden snel stijgen. Dat betekent dat er meer geïnvesteerd moet worden om de kwaliteit te waarborgen. Dat mag vanzelfsprekend wel wat kosten. Juist daarom kijkt Ziggo ieder jaar weer of een prijsaanpassing nodig zal zijn. Daarnaast stijgen ook de kosten voor series, films en sportprogramma’s. Ook dat zorgt voor extra kosten. Als klant wil je natuurlijk wel blijven genieten van je favoriete TV programma’s. En om het uit de pakketten te halen omdat het anders te duur is, is simpelweg geen optie. Logischerwijs is het dan vanzelfsprekend dat zulke kosten ook in de tarieven meegerekend worden. Ziggo investeert continu in het netwerk en aanbod om het gemak voor alle klanten zo optimaal mogelijk te houden. En dat merk je dan ook als klant van de provider.

Hoe hoog zullen de nieuwe Ziggo tarieven zijn

De nieuwe tarieven gaan per 1 juli 2017 in. Er zal een prijsverhoging van maximaal €2,55 per maand doorgevoerd worden. Dat komt neer op een prijsstijging van maximaal €30,60 per jaar, per klant. Dat is eigenlijk best wel een redelijk bedrag. In vergelijking met wat de klant ervoor terug krijgt zelfs helemaal zo’n drastische prijsverhoging. Klanten wordt gegarandeerd dat het netwerk stabiel en veilig blijft. Bovendien krijgt de klant extra content erbij zoals Ziggo sport en HBO movies & series via Ziggo on demand. Dat wordt automatisch toegevoegd aan bestaande pakketten. Check eenvoudig via on demand op je mediabox of het ook aan jouw pakket is toegevoegd. Bel anders even met de klantenservice om te vragen of dat geactiveerd kan worden. Ziggo kan op zo’n manier de kwaliteit blijven garanderen. Niet alleen voor bestaande, maar ook alle nieuwe klanten.